Yrittäjäksi uuteen KuntoKruunu Heinolaan!

Etsimme yrittäjää syksyllä avattavaan KuntoKruunu Heinolaan! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kiinni jo toiminnassa olevaan saliin, jolla on huikea potentiaali kasvaa. Laitteita on reilusti ja ne ovat omia. Salilta löytyy spinning- ja jumppa-salit, eli kyseessä on Kolmen Kruunun (täyden palvelun) KuntoKruunu.

Sali täyttää kaikki KuntoKruunu-konseptin edellytykset. Tilaa on reilusti, mahdollista pitää avoinna 24/7, paljon maksutonta pysäköintitilaa ja koko paketti on yksin hallittavissa!

KuntoKruunu-ketjun toimintamalli

  • KuntoKruunua voit pyörittää jopa yksin
  • Voit valita kahdesta eri tasosta
    • Kolmen Kruunun kuntokeskus: sisältää kuntosalin sekä virtuaaliset ryhmäliikunnat + spinningit
    • Kahden Kruunun kuntokeskus: sisältää pelkän kuntosalin
  • Matalat kulut ja alkuinvestoinnit
  • Automatisoidut toiminnot
  • Tehokas ja automatisoitu digimarkkinointi + asiakashankinta
  • Selkeä yhteistoimintasopimus

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle turvallisen ja käytännössä testatun tavan toimia kuntosaliyrittäjänä. KuntoKruunu-yrittäjänä sinulle jää myös enemmän vapaa-aikaa.

Saat käyttöösi valmiin liikeidean, tuotemerkin ja toimintamallin. Autamme yrityksen perustamisessa ja liiketoimintasuunnitelman teossa sekä rahoituskartoituksessa. Etsimme kanssasi sopivan toimitilan tai tarjoamme valmista tilaa haluamaltasi paikkakunnalta. Opastamme kuntosali- ja virtuaalilaitteiden valinnassa ja hankinnassa. Automatisoimme asiakashankinnan ja pidämme huolen tehokkaasta markkinoinnista. Olemme myös tukenasi jokapäiväisessä liiketoiminnassa.

Toivomme sinulta yrittäjähenkisyyttä ja vakaata taloudellista tilannetta.

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi soittamalla, sähköpostilla tai ohessa olevalla lomakkeella. Voit myös tulla käymään salilla!

Yhteistyöterveisin,

Jukka Halttunen
Yrittäjä
jukka.halttunen@kuntokruunu.fi
040 812 5121

Petteri Lehtonen
Järjestelmäasiantuntija
petteri.lehtonen@kuntokruunu.fi
040 554 3436

KuntoKruunu Oy
Yrittäjänkulma 3 C 3
01800 Klaukkala

Ota yhteyttä

Olisiko sinusta KuntoKruunu-yrittäjäksi? Tee testi!

Tee nopea testi ja selvitä, olisiko sinusta KuntoKruunu-yrittäjäksi! Testin tekoon menee vain noin 94 sekuntia, eikä se sido sinua mihinkään, eikä sinulta vaadita omien tietojesi syöttämistä!