Ajankohtaista

Ajankohtaiset asiat ja tarjoukset

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tarjoukset ja tiedotteet ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi!

PT-tarjouksia Klaukkalaan

PT-tarjouksia Klaukkalaan

KuntoKruunu Klaukkalan valmentajan ohjauksessa onnistuu voimatasojen kehittäminen, lihasten kasvatus, tai painonhallintaan tähtäävä treenaaminen. Nyt saat henkilökohtaiset koutsin palvelut kesäksi erittäin hyvään hintaan!

lue lisää

Kesäkorttien myynti päättyy!

Perinteiset Kesäkortit ovat voimassa elokuun loppuun asti ja ne ovat heti käytettävissä. Eli mitä nopeammin ostat, sitä enemmän säästät! NYT MYÖS MUITA ASIAKKUUKSIA TARJOUKSESSA!

lue lisää

Kesäkuntoon KuntoKruunussa!

Treenaa itsesi kesäkuntoon kunnan edullisimmilla saleilla! Aloita nyt ilman avainmaksua. Lisäksi uusiin E-laskutusasiakkuuksiin ensimmäinen kuukausi puoleen hintaan!

lue lisää
KuntoKruunu 8v!

KuntoKruunu 8v!

KuntoKruunu täyttää taas vuosia! 14.3.24 on kulunut tasan 8 vuotta siitä, kun Klaukkalan KuntoKruunu avasi ensimäistä kertaa ovensa! Tätä on syytä juhlistaa mahtavilla tarjouksilla!

lue lisää
Klaukkalan tulevat laitepäivitykset!

Klaukkalan tulevat laitepäivitykset!

Arvoisat KuntoKruunulaiset Olemme saaneet paljon tiedusteluja siitä, mitä uudistuksia Klaukkalan salille on tulossa tammikuun 2024 lopulla. Kuten olemme tiedottaneet, kasvaneen kysynnän ja salitreenaajien määrän myötä nykyiset ryhmäliikunta- ja spinningtilat...

lue lisää