Ajankohtaista

KuntoKruunun Kesähinnasto!

KuntoKruunu Kesähinnasto on voimassa 25.5.20 – 31.7.20! Kaikki tuotteet vähintään -20% sekä avaus- ja avainmaksu 0€ kaikkiin asiakkuuksiin! E-laskutukseen kaksi ensimmäistä kuukautta puoleen hintaan!

Helatorstaina vastaanotto suljettu

Helatorstaina 21.5. vastaanotto on poikkeuksellisesti suljettu. Avaimella treenaat normaalisti vuorokauden ympäri ja voit aloittaa haluamasi ryhmäliikunta- tai spinning-tunnin myöskin kellon ympäri.

Koronavirustiedote *Päivitetty 17.3.*

18.3.20 alkaen AJASTETUT ryhmäliikunta- ja spinningtunnit on peruttu toistaiseksi. VOIT EDELLEEN ITSE ALOITTAA HALUAMASI TUNNIN, nyt vuorokauden ympäri. Ryhmäliikunta- ja spinning-salissa saa kerrallaan olla maksimissaan 6 henkilöä/sali. Uudet viranomaismääräykset ja valmiuslaki voivat tuoda muutoksia suosituksiin lähipäivien aikana. Tiedotamme muutoksista kotisivuilla, somessa ja sähköpostilla.

Vastaanotto ja kuntosali on avoinna normaalisti (vastaanotto ma-pe klo 16-20 ja la klo 10-14) ja avaimella treenaat normaalisti 24/7!

Etsimme uutta liiketilaa!

KuntoKruunu Oy etsii vuokratiloja uusille keskuksille. Onko sinulla soveltuva tila jonka haluaisit vuokrata, tai tiedätkö jonkun kenellä on?

SkiErg2 on nyt käytettävissä!

KuntoKruunuussa uusi Concept2 SkiErg2 -hiihtolaite! Ilmanvastuksella toimivalla SkiErg2 laitteella voit harrastaa sekä tasatyöntöä että vuorohiihtoa!

Osta asiakkuus uuden vuosikymmenen tarjouksilla: