Ajankohtaista

Poikkeustila

Nyt eletään poikkeuksellisia aikoja, Koronavirus on saanut koko maailman sekaisin. Älä kuitenkaan tingi omasta terveydestä ja kuntoilusta. KuntoKruunu tukee Sinun mahdollisuutta kuntoiluun tarjoamalla asiakkuudet poikkeuksellisin hinnoin! Nyt voit varmistaa mahdollisuutesi kuntoiluun vaikka vuodeksi eteenpäin!

Kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat asiakkuudet ovat niin sanottuja PrePaid-asiakkuuksia. PrePaid-asiakkuutta ei ole pakko aktivoida heti, voit siis halutessasi odottaa Koronatilanteen laantumista ennen salille tulemista.

Koronavirustiedote *Päivitetty 17.3.*

18.3.20 alkaen AJASTETUT ryhmäliikunta- ja spinningtunnit on peruttu toistaiseksi. VOIT EDELLEEN ITSE ALOITTAA HALUAMASI TUNNIN, nyt vuorokauden ympäri. Ryhmäliikunta- ja spinning-salissa saa kerrallaan olla maksimissaan 6 henkilöä/sali. Uudet viranomaismääräykset ja valmiuslaki voivat tuoda muutoksia suosituksiin lähipäivien aikana. Tiedotamme muutoksista kotisivuilla, somessa ja sähköpostilla.

Vastaanotto ja kuntosali on avoinna normaalisti (vastaanotto ma-pe klo 16-20 ja la klo 10-14) ja avaimella treenaat normaalisti 24/7!

Treenaa kotona!

Koronavirus on saanut kansan varpailleen, eivätkä kaikki halua lähteä salille asti treenaamaan. Haluamme mahdollistaa kaikille huolettoman treenaamisen. Nyt voit treenata kotona Les Millsin videoiden avulla!

KuntoKruunun Synttäriviikko 9.-15.3.20!

KuntoKruunu täyttää 4 vuotta lauantaina 14.3.20! Synttäreiden kunniaksi koko viikon ajan mahtavia tarjouksia sekä mahdollisuus päästä treenaamaan ilmaiseksi!

Vastaanotto suljettu pe 6.3. ja la 7.3.

Vastaanotto on poikkeuksellisesti suljettu perjantaina 6.3. ja lauantaina 7.3.

Avaimella treenaat normaalisti vuorokauden ympäri! Myös ryhmäliikunnat ja spinningit pyörivät normaalin aikataulun mukaan!

Katso aikataulut:

Etsimme uutta liiketilaa!

KuntoKruunu Oy etsii vuokratiloja uusille keskuksille. Onko sinulla soveltuva tila jonka haluaisit vuokrata, tai tiedätkö jonkun kenellä on?

Ystäväviikko KuntoKruunussa!

Tule testaamaan yksin tai kaverin kanssa maksutta! Sali, ryhmäliikunta sekä spinning vapaassa käytössä 10.-14.2. aina vastaanoton aukioloaikoina! Luvassa myös mahtavia tarjouksia!

SkiErg2 on nyt käytettävissä!

KuntoKruunuussa uusi Concept2 SkiErg2 -hiihtolaite! Ilmanvastuksella toimivalla SkiErg2 laitteella voit harrastaa sekä tasatyöntöä että vuorohiihtoa!

Osta asiakkuus uuden vuosikymmenen tarjouksilla:

Aloita uusi vuosikymmen KuntoKruunussa!

Katso uuden vuosikymmenen tarjoukset ja aloita NYT!!

Kaikille avoin rentoutusvenyttely

Kaikille avoin rentoutusvenyttely KuntoKruunussa torstaina 19.12. klo 11:00-11:30!

Valmistaudu jouluun vetreyttämällä koko kroppa! Vetäjänä toimii fysioterapeutti Susanne Heinonen.

Tarjolla lisäksi Glögiä ja pipareita, tervetuloa!