Ajankohtaista

Lue viimeisin asiakaskirje

Viimeisin asiakaskirje on lähetetty 18.12.2023. Jos haluat saada kirjeen suoraan sähköpostiisi, paina tästä.

Kesäkuntoon KuntoKruunussa!

Treenaa itsesi kesäkuntoon kunnan edullisimmilla saleilla! Aloita nyt ilman avainmaksua. Lisäksi uusiin E-laskutusasiakkuuksiin ensimmäinen kuukausi puoleen hintaan!

lue lisää
KuntoKruunu 8v!

KuntoKruunu 8v!

KuntoKruunu täyttää taas vuosia! 14.3.24 on kulunut tasan 8 vuotta siitä, kun Klaukkalan KuntoKruunu avasi ensimäistä kertaa ovensa! Tätä on syytä juhlistaa mahtavilla tarjouksilla!

lue lisää
Klaukkalan tulevat laitepäivitykset!

Klaukkalan tulevat laitepäivitykset!

Arvoisat KuntoKruunulaiset Olemme saaneet paljon tiedusteluja siitä, mitä uudistuksia Klaukkalan salille on tulossa tammikuun 2024 lopulla. Kuten olemme tiedottaneet, kasvaneen kysynnän ja salitreenaajien määrän myötä nykyiset ryhmäliikunta- ja spinningtilat...

lue lisää
Välipäivämarkkinat

Välipäivämarkkinat

Välipäivämarkkinat on täällä taas! Muista myös käyttää virike- ja liikuntaetusi, ennen kuin ne menevät vanhaksi. Nyt myynnissä myös 2 erikoisasiakkuutta, lisäksi avain kaupan päälle kaikkiin asiakkuuksiin!

lue lisää
Kybermaanantai

Kybermaanantai

Menikö Black Friday sivu suun? Vieläkö jäi virike- ja liikuntaseteleitä polttelemaan taskuun? Ei hätää! Black Fridayn tarjoukset ovat voimassa vielä tänään Kybermaanantaina, vuorokauden loppuun asti!

lue lisää