Klaukkalan tulevat laitepäivitykset!

Arvoisat KuntoKruunulaiset

Olemme saaneet paljon tiedusteluja siitä, mitä uudistuksia Klaukkalan salille on tulossa tammikuun 2024 lopulla.

Kuten olemme tiedottaneet, kasvaneen kysynnän ja salitreenaajien määrän myötä nykyiset ryhmäliikunta- ja spinningtilat valjastetaan kuntosaliharjoittelun käyttöön.

Täysin uusia laitteita ja harjoitteluvälineitä on tiedossa, muun muassa painonnostoon ja voimanostoon soveltuva nostolava, paljon toivottu hip-thrust -laite, säädettävä penkkipunnerruspenkki, sekä hack -kyykkylaite. Vapailla painoilla harjoittelua varten tulee kaksi todella jykevää Dual Power Rack -telinettä, jotka mahdollistavat tangolla suoritettavat kyykyt ja erilaiset punnerrukset neljälle hengelle samanaikaisesti. Samalla luovumme muutamista vanhoista laitteista ja saamme tilalle uusia, premium -tasoisia kuntosalilaitteita. Vaihtoon menevät muun muassa etu- ja takareisilaitteet, lantion lähennys/loitonnuslaite, jalkaprässi, sekä Scott -penkki.

Erityisen innolla odotamme uusia Thor Fitness Juoksumattoja, joita pääsimme testaamaan keväällä GymTec -messuilla. Matto on yksi markkinoiden parhaita ja rehellisesti sanottuna paras juoksumatto, jolla allekirjoittanut on koskaan tossujaan kuluttanut.

Laitteiden valinnassa halusimme panostaa laatuun ja siksi laitteiksi valikoitui pääosin pohjoiseurooppalaista Thor Fitness -laatua.  Osa salin lattiasta päällystetään paksulla 30mm kumilaatalla turvallisen treenaamisen varmistamiseksi ja hankintaan lähti myös lisää levypainoja, levypainoteline sekä neljä kappaletta kisakriteerit täyttävää levytankoa.

Tsekkaa alta lista kaikista päivityksistä:

Ottakaahan yhteyksiä, jos kaipaatte lisätietoja aiheen tiimoilta.

Nähdään salilla!

Ystävällisin terveisin
Tuomas