KuntoKruunun Suvisäpinät: Asiakkuudet -15%!

KuntoKruunun Suvisäpinöiden ajan saat asiakkuudet -15% ja avaimen kaupan päälle. Valitse elämäntilanteeseesi ja lompakollesi sopivin asiakkuus ja osta se helposti netistä! Voit myös käyttää virike- ja liikuntaetujasi. Katso myös Klaukkalan PT-tarjoukset!

Ei muita kuluja, tarjoukset sisältävät avain- ja avausmaksun!

Kesälläkin on hyvä sää treenata! Tarjoukset ovat ostettavissa heinäkuun loppuun, eli 31.7.24 asti! Katso kaikki alta.

Haluatko maksaa virike- tai liikuntaedulla?

Virike- ja liikuntaetuja voi hyödyntää vastaanotoissa aina aukioloaikoina. Etuja on mahdollista käyttää myös verkossa! Teimme ohjeen, kuinka voit ostaa asiakkuuden kotisohvalta käyttäen etusi mobiili- tai verkkosovellusta, katso se tästä: kuntokruunu.fi/maksa-virike-tai-liikuntaeduilla/

Valitse alta sali, johon haluat ostaa asiakkuuden

KuntoKruunu Klaukkala

KuntoKruunu Nurmijärvi

Koutsin kannustamana kesää kohti

Kaipaisitko uutta kipinää kuntosaliharjoitteluun, tai ammattilaisen ohjausta haastaviin liiketekniikoihin? Tarvitsetko tavoitteitasi tukevan ja taatusti kehittävän ohjelman ja opastuksen laitteiden käyttöön? Tai vaikka kiertoharjoittelutyyppisen henkilökohtaisesti suunnitellun tunnin?

KuntoKruunu Klaukkalan valmentajan ohjauksessa onnistuu voimatasojen kehittäminen, lihasten kasvatus, tai painonhallintaan tähtäävä treenaaminen. Nyt saat henkilökohtaiset koutsin palvelut kesäksi erittäin hyvään hintaan.

Hintaan sisältyy tavoitteitasi tukeva harjoitusohjelma, sekä tutkittuun näyttöön perustuvia ohjeita ja vinkkejä treenaamista tukevaan ruokailuun.

Mikäli haluat maksaa ohjauspalveluita virike-edullasi, ota yhteyttä asiakaspalveluun:
040 648 1199 tai klaukkala@kuntokruunu.fi.

Valmennustuotteet voit hankkia asiakaspalvelusta ja ne löytyvät lisäksi Klaukkalan verkkokaupasta osoitteesta https://avoinna24.fi/3ttraining/webstore?g=ohjauspalvelut.

Voit halutessasi varata ohjaustunnit näppärästi verkkokaupan ajanvarauskalenterista.

Kesällä(kin) on erinomainen aika treenata. Nähdään salilla!

-Tuomas