Haluamme jakaa kanssasi upeita uutisia!

Hei rakas KuntoKruunu-yhteisön jäsen!

Haluamme jakaa kanssasi upeita uutisia, jotka liittyvät KuntoKruunu Klaukkalan tulevaisuuteen. Yhteisömme on kasvanut ja olemme kiitollisia siitä, että yhä useampi ihminen löytää tiensä kuntokeskukseemme. Kasvava suosio on kuitenkin tuonut mukanaan haasteita. Olemme huomanneet, että virtuaaliryhmäliikunta sekä spinningpalvelut ovat jääneet vähäiselle käytölle, suhteessa salitreenaajien määrään. Tämän johdosta virtuaaliryhmäliikunnasta, sekä -spinningistä tullaan luopumaan tammi-helmikuun taitteessa 2024. Päätös ei ole ollut helppo, mutta se on tehty huolellisesti harkiten ja teidän parhaanne mielessä pitäen.

Uuden konseptimme myötä pystymme tarjoamaan sinulle premiumtasoiset kuntosalipalvelut, jotka vastaavat nykyajan vaatimuksia. Olemme panostaneet kuntosalin laitehankinnoissa Euroopassa valmistettuun laatuun, muun muassa Thor Fitness ja Teca Fitness -laitteisiin, jotta voimme taata sinulle parhaan mahdollisen treenikokemuksen.

Vaikka jotkin palvelut muuttuvat, yksi asia pysyy: sitoutumisemme tarjota sinulle korkeatasoisia palveluita kunnan edullisimmalla hinnalla. Uskomme, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus panostaa omaan hyvinvointiinsa ilman, että se rasittaa kukkaroa liikaa. Siksi teemme kaikkemme pitääksemme KuntoKruunun hintatason kohtuullisena, jotta voimme olla kaikkien ulottuvilla.Kiitos, että olet kanssamme tässä jännittävässä matkassa kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää. Olemme täällä sinua varten, kannustamassa ja tukemassa jokaista askeltasi matkallasi kohti tavoitteitasi.

Ystävällisin terveisin,

Jukka ja Tuomas