Varaa koko KuntoKruunu yksityiskäyttöön!

Klaukkala vain 20€/h ja Nurmijärvi vain 15€/h

AVI:n määräämän sulun ajan sinulla on mahdollisuus varata koko KuntoKruunu yksityiskäyttöön itsellesi ja perheellesi/ystävillesi, tietenkin huippuedullisesti! HUOM! Sinun ei tarvitse olla asiakas tehdäksesi varauksen!!!

Voidaksemme tarjota edes osalle Nurmijärveläisistä mahdollisuuden päästä salille treenaamaan, tarjoamme kummatkin salit varattavaksi yksityiskäyttöön! Vaikka hallituksen ja AVI:en koronatoimet eivät kohtele yrityksiä reilusti, me haluamme kuitenkin olla reiluja asiakkaillemme; emme siis käytä salin varausmahdollisuutta tekosyynä jatkaa asiakkuuksien laskutusta, koska valtaosa ei pääsisi treenaamaan haluamanansa aikana. Eli asiakkuudet ovat edelleen tauolla sulun päättymiseen asti.

Voit siis varata salin käyttöösi, vaikka et olisikaan ollut asiakkaana aikaisemmin! Varaus maksetaan varausta tehtäessä ja sinulla voi olla samaan aikaan maksimissaan 2 varausta voimassa. Voit ottaa mukaasi enintään 4 perheenjäsentä tai ystävää (sinulle entuudestaan tuttuja henkilöitä). Varaus on tunnin mittainen. Saapuminen ja poistuminen salilta oman vuoron aikana, eli ei etukäteen pukuhuoneeseen tms ja ulkona pitää olla ennen vuoron loppumista. Huolehdi käyttämäsi varusteet takaisin omille paikoilleen, niin kuin muutenkin.

 

Varaa siis kalenterista haluamasi aika ja tule treenaamaan! Kaikki varaukset netin kautta.

 

  • Varataksesi ajan sinun tulee kirjautua avoinna24 tunnuksilla. Sinulla on tunnus, jos olet ostanut asiakkuuden verkkokaupastamme. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, luo uusi tili rekisteröitymällä. Katso ohje.
  • Varaukset vain netissä, ei puhelimitse tai sähköpostilla
  • Varaus maksetaan varausta tehdessä ja sinulla voi olla samaan aikaan maksimissaan 2 varausta voimassa. Vaurauksia voi tehdä 3 vuorokautta eteenpäin.
  • Saat vahvistuksen onnistuneesta varauksesta sähköpostiisi
  • Ajan varaus on henkilökohtainen, mukaan voit ottaa enintään 4 perheenjäsentä tai ystävää (sinulle entuudestaan tuttuja henkilöitä).
  • Ovi avataan sinulle etänä. Kun vuorosi alkaa, soita salin ulko-ovessa olevaan numeroon.
  • Saapuminen ja poistuminen salilta oman vuoron aikana, eli ei etukäteen pukuhuoneeseen tms ja ulkona pitää olla ennen vuoron loppumista.
  • Huolehdi käyttämäsi varusteet takaisin omille paikoilleen

Varaa aika:

Varaa yksityistilaisuus KuntoKruunu Klaukkalaan

Klaukkalassa käytössäsi ovat kuntosalin lisäksi myös virtuaaliset jumpat ja spinningit! Voit itse vapaasti valita haluamasi tunnin.

Jos alla olevassa kalenterissa ilmenee ongelmia esim. evästeiden kanssa, voit varata ajan myös suoraan avoinna24 palvelusta: avoinna24.fi/kuntokruunu/reservation

Varaa aika Nurmijärven kuntosalille

Jos alla olevassa kalenterissa ilmenee ongelmia esim. evästeiden kanssa, voit varata ajan myös suoraan avoinna24 palvelusta: avoinna24.fi/kuntokruunu/reservation