Suomi aukeaa, oletko valmis?

Kun parin kuukauden sisällä rokotuskattavuus on tarpeeksi suuri (yli 80% yli 12 vuotiaista), niin pääministerin ja hallituksen mukaan Suomi palaa vihdoin normaaliin. Oletko hyvässä henkisessä ja fyysisessä kunnossa vastaanottamaan normaalin arjen? Olemme melkein kaksi vuotta maanneet paikoillaan, joten riski revähdyksille on korkea, kun loputkin rajoitukset puretaan ja aletaan elää täysillä. Varmista siis fyysinen ja henkinen hyvinvointisi treenaamalla KuntoKruunussa!

Ja mikä parasta: Kun treenaat meillä, jää sinulle rahaa myös kaikkeen muuhun mukavaan, kuten matkailuun ja toisiin harrastuksiin. KuntoKruunun normaaleihin hintoihin kilpailijat eivät pysty edes tarjouksilla. E-laskutusasiakkuudet sopivat harjoittelun aloittamiseen: Pääset pienellä kuukausimaksulla (laskutus 1kk välein, ei 4 viikon välein) treenaamaan ja halutessasi lopettaa, ei sinun tarvitse odotella pitkiä irtisanomisaikoja. Emme halua sitoa asiakkaitamme ja uskomme palveluihimme, joten e-laskutuksen irtisanomisaika on vain 1kk. Tämäkin vain kirjanpidollisista syistä. (Olen kuullut, että joillakin saleilla on 2 kk irtisanomisaika, miksi?)

Jos haluat treenata kaikista edullisimmin, säästät vuosikortilla kahden kuukauden treenit (verrattaessa 12kk e-laskutusta)! Katso kaikki asiakkuudet hinnastosta painamalla alla olevaa painiketta.

Viimeisimmän tiedon mukaan paluu normaaliin tapahtuu alle 60 päivän päästä, oletko valmis?