Kaikki asiakkuudet -22% vain tämän päivän ajan!

Sinkkujen päivä on täällä taas! Moni varmaan jo tietääkin päivän taustan aikaisemmilta vuosilta, mutta tässä vielä kertaus: Singles’ Day on kiinalaislähtöinen juhlapyhä ja ostosrieha, jota vietetään marraskuun 11. päivänä. Päivämäärän ykköset (11.11.) viittaa sinkkuihin ja tästä juontuu myös KuntoKruunun aleprosentti: 11 + 11 = -22%! Sinkkujen päivä on yksi maailman isoimmista ostospäivistä ja valveutuneet kansalaiset usein keskittävätkin ostoksensa tähän huikeiden tarjouksien päivään.

KuntoKruunu on mukana tässä karnevaalissa! Meiltä et kuitenkaan saa tarpeetonta tavaraa ja tilpehööriä (jota helposti tulee alennusmyynneistä ostettua…), vaan koko kunnan edullisinta kuntoilua! Katso kaikki tarjoukset alta ja osta helposti netistä, tarjoukset ovat ostettavissa vain tämän vuorokauden (11.11.2022) ajan. 

HUOM! Avoinna24 palvelussa alennettu hinta näkyy vasta ostoskorissa ja kassalla!

Maksa virike- tai liikuntaedulla myös verkossa!

EDUT VANHENEVAT PIAN! Virike- ja liikuntaetuja voi hyödyntää vastaanotoissa aina aukioloaikoina. Etuja on mahdollista käyttää myös verkossa! Teimme ohjeen, kuinka voit ostaa asiakkuuden kotisohvalta käyttäen etusi mobiili- tai verkkosovellusta, katso se tästä: kuntokruunu.fi/maksa-virike-tai-liikuntaeduilla/

Tarjoukset voimassa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tarjoukset ovat päättyneet