Puhti kertoo miten elimistösi toimii

Mikä on Puhti?

Puhti, viralliselta nimeltään Puhti Lab Oy, on suomalainen yritys, joka haluaa tarjota parasta palvelua hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen. Puhdin lääketieteellisenä johtajana toimii lääkäri Vilho Ahola. Perustajien ajatuksena on edistää suomalaisten hyvinvointia ja tuoda saataville helppo tapa seurata omaa terveyttä. Puhdista voit lukea lisää täältä.

Terveystarkastus KuntoKruunun naiselle ja miehille etuhintaan

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Kun elimistösi on tasapainossa ja elintapasi kunnossa, voit jaksaa paremmin arjessa, saada lisää energiaa liikuntaan ja ennaltaehkäistä sairauksia.

Terveystarkastus sisältää seuraavat laboratoriotestit: täydellinen verenkuva, kolesteroli, verensokeri, CRP-tulehdusarvo, D-vitamiini, kilpirauhasarvo (TSH), ferritiini, fosfaatti, magnesium sekä naisilla folaatti ja miehillä testosteroni.

Naisten testipaketti

Miesten testipaketti

Usein kysytyt kysymykset

Missä ja milloin voin käydä testeissä?

Laboratoriotestin voi tehdä 24 paikkakunnalla Suomessa ilman lääkärin lähetettä. KuntoKruunun asiakkaille lähin toimipiste sijaitsee Nurmijärvellä osoitteessa Keskustie 5.

Saat ajan yleensä vaikka jo seuraavaksi arkipäiväksi. Vaikka et heti pääsisi testeihin, voit hyödyntää tarjouksen ja ostaa paketin jo nyt. Varaa aika laboratorioon sitten kun hetki on sopiva, tilaus on voimassa vuoden.