Poikkeustila – kampanja päättyy!

Poikkeustila-kampanja päättyy 13.5.2020! Eli vielä siihen asti voit hyödyntää poikkeuksellisia hintoja sekä PrePaid-asiakkuuksia! Jos olet jo asiakas, voit ostaa esimerkiksi vuosikortin nykyisen asiakkuutesi jatkoksi vain 199€:lla! Kannattaa myös hyödyntää liikuntaetuja näihin Poikkeustilan hintoihin!

Nyt eletään poikkeuksellisia aikoja, Koronavirus on saanut koko maailman sekaisin. Toivottavasti työtilanteesi on hyvä ja saat tehdä töitä kotoa käsin, eikä edessä ole lomautus tai irtisanominen. Niitä on valitettavasti tulossa. Älä kuitenkaan tingi omasta terveydestä ja kuntoilusta. KuntoKruunu tukee Sinun mahdollisuutta kuntoiluun tarjoamalla asiakkuudet poikkeuksellisin hinnoin! Nyt voit varmistaa mahdollisuutesi kuntoiluun vaikka vuodeksi eteenpäin! Tarjoukset ovat voimassa 13.5.2020 klo 23:59 asti!

KuntoKruunu toivottaa Sinulle jaksamista kriisiin. Samassa veneessä ollaan ja yhdessä kyllä pääsemme tästä yli! Me ainakin aiomme olla paikalla vielä syksyllä!

PrePaid Asiakkuudet

Kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat asiakkuudet ovat niin sanottuja PrePaid-asiakkuuksia. PrePaid-asiakkuutta ei ole pakko aktivoida heti, voit siis halutessasi odottaa Koronatilanteen laantumista ennen salille tulemista (Asiakkuus aktivoivata vuoden 2020 loppuun mennessä). Voit kuitenkin aloittaa treenaamisen heti. Voit noutaa avaimen vastaanotosta normaalisti, eli ma-pe klo 16-20 ja lauantaisin klo 10-14. Avaimella treenaat 24/7!

Kampanja voimassa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Asiakkuudet poikkeustilanteessa poikkeukselliseen hintaan.

Miksi KuntoKruunu?

Miksi KuntoKruunu?

Edullinen - Koko kylän edullisin kuntosali!

Miksi KuntoKruunu?

Asiakkuus helposti verkkokaupasta - Voit ostaa asiakkuuden vaikka heti, kätevästi verkosta!

Miksi KuntoKruunu?

Auki 24/7! - Avainkortilla pääset treenaamaan 24/7, vuoden jokaisena päivänä!

Miksi KuntoKruunu?

Ilmainen pysäköinti - Paikat oven edessä, eikä tarvitse käyttää kiekkoa!

Miksi KuntoKruunu?

Ei määräaikaisuutta - Voit lopettaa asiakkuutesi koska vain!

Miksi KuntoKruunu?

Ilmainen kokeilu - Lataamalla passin, pääset kokeilemaan ilmaiseksi!

Miksi KuntoKruunu?

Kuntosali - Valoisa, viihtyisä ja ilmava kuntosali uusilla laitteilla!

Miksi KuntoKruunu?

Spinning - Rajattomasti Les Millsin virtuaalisia spinning tunteja! Joka ikinen viikko 24 aikataulutettua spinning-tuntia! Aikataulun ulkopuolella voit itse käynnistää haluamasi tunnin!

Miksi KuntoKruunu?

Ryhmäliikunta - Rajattomasti Les Millsin virtuaalisia ryhmäliikuntatunteja! Joka ikinen viikko 44 aikataulutettua ryhmäliikuntatuntia! Aikataulun ulkopuolella voit itse käynnistää haluamasi tunnin!

Miksi KuntoKruunu?

Oheispalvelut - Tiloissamme toimii Personal Trainer ja Cambridge-valmentaja! Meiltä löytyy myös solarium!