Lataa opas harjoitteluun!

Löydät siitä paljon hyödyllistä tietoa treenaamisesta! Mukana myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja tietoa lihaksien rakenteesta ja toiminnasta!

Sähköpostiosoitteen kirjoitettuasi opas toimitetaan sinulle välittömästi.

 

Lupaamme pitää sähköpostisi turvassa. Lue tästä rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste
REKISTERIN NIMI
KuntoKruunu Oy:n verkkopalveluiden käyttäjärekisteriREKISTERINPITÄJÄ
KuntoKruunu Oy
Osoite: KuntoKruunu Oy, Yrittäjänkulma 3 C 3, 01800 KlaukkalaREKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
KuntoKruunun verkkopalveluiden käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva KuntoKruunun verkkopalveluihin sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely.REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, markkinointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:– Henkilötiedot
– Yhteystiedot
– Käyttötiedot
– Muut Käyttäjän itse antamat tiedotKäyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa, KuntoKruunun omissa rekistereissä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ellei Käyttäjä ole itse antanut siihen lupaa.

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

TARKASTUSOIKEUS
Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Jukka Halttunen, KuntoKruunu Oy, Yrittäjänkulma 3 C 3, 01800 Klaukkala