KuntoKruunun salit ovat avoinna!

Sulku on päättynyt ja KuntoKruunun salit ovat avoinna normaalisti, eli 24/7. Et tarvitse ajanvarausta, eikä 10 hengen rajoituksia ole. Pidä kuitenkin huoli 2m turvaväleistä sekä desinfioi kätesi saapuessasi ja lähtiessäsi.

Klaukkalassa jumpat ja spinningit pyörivät normaalisti: Yhteensä 68 aikataulutettua tuntia viikossa! Lisäksi aikataulun ulkopuolella voit itse aloittaa haluamasi tunnin. Tervetuloa treenaamaan! Kummallakin salilla on reilusti maksutonta ja rajatonta pysäköintitilaa, siitä ei tarvitse huolehtia.

KuntoKruunun salit avaa ovensa 29.4. klo 00:00!

KuntoKruunun salit avaavat vihdoin ovensa torstaina 29.4. heti klo 00:00! Torstaista alkaen salimme ovat avoinna normaalisti, eli 24/7. Et tarvitse ajanvarausta, eikä 10 hengen rajoituksia ole. Pidä kuitenkin huoli 2m turvaväleistä sekä desinfioi kätesi saapuessasi ja lähtiessäsi.

Klaukkalassa jumpat ja spinningit pyörivät torstaista alkaen normaalisti: Yhteensä 68 aikataulutettua tuntia viikossa! Lisäksi aikataulun ulkopuolella voit itse aloittaa haluamasi tunnin. Tervetuloa treenaamaan! Kummallakin salilla on reilusti maksutonta ja rajatonta pysäköintitilaa, siitä ei tarvitse huolehtia.

KuntoKruunut suljettuna 1.4. – 28.4.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 9.4.2021 tehnyt päätöksen, jolla jatketaan sulkutilaa Uudellamaalla 28.4.21 asti. Päätös perustuu tartuntatautilain 28.3.2021 hyväksyttyyn muutokseen, jossa poistettiin mahdollisuus pitää avoinna enintään kymmenen asiakkaan käytössä olevia tiloja.

AVI:n määräyksen mukaan KuntoKruunu Klaukkala ja KuntoKruunu Nurmijärvi ovat suljettuna kaksi viikkoa, 1. – 28.4.2021 välisen ajan. Tämän hetken tietojen mukaan ovet on avoinna taas 29.4.2021. Sulku ei vaadi asiakkaalta toimenpiteitä! 4 viikon jakso otetaan automaattisesti huomioon, eikä jäsenyytesi siis kulu sulkuaikana. Katso tarkemmin alta, oman asiakkuutesi kohdalta.

Sulku ei vaadi asiakkaalta toimenpiteitä, jäsenyytesi ei kulu sulkuaikana!

E-laskutus

Hyvitämme 4 viikkoa huhtikuun (ja toukokuun) laskulla. Sulkutilan jatko takia, osa asiakkaista on jo saanut 2 viikon hyvityksen huhtikuun laskuun. Saat siis hyvityksen toisella alla olevista tavoista, riippuen laskusi päivämäärästä:

  1. Jos olet saanut laskun 1.-8.4.21, olet tällöin saanut 2 viikon hyvityksen kyseisellä laskulla. Tulet saamaan toisen 2 viikon hyvityksen toukokuun laskulla.
  2. Kaikki muut huhtikuun laskut (9.-30.4.21 päivätyt laskut), hyvittävät yhden kuukauden, eli ne ovat loppusummaltaan 0€.

Kuukausikortti, 10x-kortti ja vuosikortti

Korttien voimassaoloaikaan lisätään automaattisesti 4 viikkoa.

Asiakaspalvelu sulun aikana 1.4. – 28.4.2021

Asiakaspalvelu palvelee sulun ajan sähköpostitse (ei puhelimitse, eikä Facebookissa), tiistaisin ja torstaisin. Pyydämme kärsivällisyyttä, sähköposti voi olla ruuhkautunut.