Avajaisviikko & tarjoukset

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Kunnan edullisin kuntosali avataan 15.8.20 klo 10:00!

KuntoKruunu laajenee! Kirkonkylälle Pekontielle avattava KuntoKruunu Nurmijärvi tarjoaa laadukkaan kuntosalin varmasti kunnan edullisimpaan hintaan! Ja KuntoKruunun tapaan sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin asiakkuuksiin. Asiakkuus alkaen 19,90€/kk! Lue alempaa lisää uudistetuista asiakkuuksista.

Avajaisviikkoa vietetään 15. – 22.8.20. ja luvassa on tietenkin avajaistarjouksia! Saat tarjoukset ennakkoon sähköpostiisi tilaamalla uutiskirjeen tästä. Nurmijärven vastaanotto on avajaisviikolla avoinna seuraavasti:

  • la 15.8. klo 10-14
  • su 16.8. klo 12-16
  • ma-pe klo 16-20
  • La 22.8. klo 10-14

Avajaisviikon jälkeen tulee vastaanotto olemaan auki ma-to klo 16-19.  Asiakaspalvelun tavoitat kuitenkin puhelimitse Klaukkalan aikataulun mukaan, eli ma-pe klo 16-20 ja la klo 10-14. Esimerkiksi avaimen voi noutaa myös Klaukkalasta.

Avajaisviikon maksuton kokeilu

Avajaisviikon passia ei voi enää hyödyntää. Kiitos kaikille kokeilijoille!

Avajaisviikon kokeilupassia voi hyödyntää myös Klaukkalassa vastaanoton aukioloaikoina, kumpanakin lauantaina klo 10-14 ja ma-pe klo 16-20.

Avajaisviikon tarjoukset!

Tarjoukset ovat päättyneet. 

Kolmen ja kahden kruunun asiakkuudet

Nurmijärven uuden salin myötä uudistamme KuntoKruunun asiakkuudet. Jatkossa tulee olemaan kahden tasoisia asiakkuuksia:

  • Kolmen kruunun asiakkuudet (ns. täysasiakkuus)
  • Kahden kruunun asiakkuudet (ns. lite-asiakkuus)

Vastaavasti salit ovat joko Kolmen tai kahden kruunun saleja. Nurmijärven sali on kahden kruunun ja Klaukkalan kolmen kruunun sali.

  • Kolmen kruunun salilta löytyy kaikki palvelut: kuntosali, jumpat ja spinningit.
  • Kahden kruunun salilt ovat kuntosaleja. Ei siis jumppia eikä spinningejä.

Kaikki nykyiset asiakkaamme ovat 15.8.20 eteenpäin automaattisesti Kolmen kruunun asiakkaita. Muutos ei vaadi asiakkalta toimenpiteitä, eikä se vaikuta palvelun hintaan. Kolmen kruunun asiakkuudet vastaavat siis vanhoja, Klaukkalan KuntoKruunun, hintoja. Ainoa muutos on se, että Klaukkalan kolmen kruunun asiakkuus oikeuttaa käyttämään myös Nurmijärven salia!

Kahden kruunun asiakkuudet on tarkoitettu Nurmijärven salille. Koska Nurmijärvellä ei ole jumppia eikä spinningejä, on hinta edullisempi.

E-laskutus on läpinäkyvä

Niin kuin tähänkin asti, e-laskutuksessa laskutusjakso on 1kk, eikä 4 viikkoa. Et siis vuoden aikana maksa yhdestä "ylimääräisestä kuukaudesta". Ja jos haluat lopettaa, ei sinun tarvitse odottaa kahden kuukauden irtisanomisaikaa, niin kuin joissakin paikoissa. Emme halua sitoa asiakkaitamme ja uskomme palveluihimme, joten irtisanomisaika on vain 1kk.

Miksi uudet nimet?

Miksi kutsumme uusia asiakkuuksia kolmen ja kahden kruunun asiakuuksiksi? Eikö olisi helpompaa, jos ne olisivat vain Klaukkalan ja Nurmijärven asiakkuudet?

Kahden salin kohdalla edellä mainittu nimeämismalli toimisikin hyvin. KuntoKruunulla on kuitenkin tavoitteena avata lähitulevaisuudessa lisää saleja, niinpä tämä nimeämiskäytäntö päätettiin ottaa jo nyt käyttöön. Tällä uudella mallilla jokainen uusi sali ei tarvitse omaa, erillistä asiakkuutta, vaan voidaan käyttää salista riippuen kolmen tai kahden kruunun asiakkuuksia.

Millä asiakkuudella pääsen millekin salille?

Asiakkuuden taso

Kuntosali

 

Klaukkala

Nurmijärvi

Kolmen kruunun

Kyllä

Kyllä

Kahden kruunun

Ei

Kyllä

Mitä palveluita saan käyttööni kullakin asiakkuudella?

Palvelu

Asiakkuuden taso

 

Kolmen kruunun

Kahden kruunun

Kuntosali

Kyllä

Kyllä

Jumpat

Kyllä

Ei

Spinning

Kyllä

Ei