Kuinka paljon olisit valmis maksamaan näistä palveluista?

Maksaisitko kuvassa listatuista palveluista 69,90€/kk? 59,90€/kk? 49,90€/kk? Varmaan maksaisit, mutta olisiko silti alle 30€ kuukaudessa parempi? No meistä ainakin on! Eli 29,90€:lla kuukaudessa saat käyttöösi kaksi kuntosalia 24/7(Klaukkala ja Nurmijärvi) sekä rajattomasti ryhmäliikunta ja spinningiä Klaukkalassa 24/7! Lisäksi kummallakin salilla on reilusti maksutonta pysäköintitilaa heti oven välittömässä läheisyydessä, eikä kiekkoa tarvitse käyttää. Meillä on helppo aloittaa ja tarvittaessa myös lopettaa. Asiakkuuden saat helposti netistä ja E-laskutuksessa on vain 1kk irtisanomisaika. E-laskutuksen laskutusväli on 1kk eikä 4 viikkoa, eli et vuoden aikana maksa yhdestä ylimääräisestä kuukaudesta. ? Haluatko treenata vain Nurmijärven salilla? Se onnistuu vain 19,90€:lla kuukaudessa!

Eikä siinä vielä kaikki: Syyskuun loppuun asti saat uuteen asiakkuuteen avain- ja avausmaksun kaupan päälle!

Kaikista edullisimmin treenaat vuosikortilla, säästät sillä kahden kuukauden treenit (verrattaessa 12kk e-laskutusta)! Saatavilla on myös mm. 10x-kortti, jos harjoittelusi on säännöllisen epäsäännöllistä. Katso kaikki asiakkuudet hinnastosta painamalla alla olevaa painiketta.

Avain tallella, mutta ei asiakkuutta?

Onko sinulla avain tallella, mutta ei voimassa olevaa asiakkuutta? Kun ostat asiakkuuden verkkokaupastamme, se aktivoituu automaattisesti avaimellesi (käytä ostaessasi samaa tiliä/sähköpostia kun aikaisemminkin). Pääset heti oston jälkeen treenaamaan!

Haluatko maksaa virike- tai liikuntaedulla?

Virike- ja liikuntaetuja voi hyödyntää vastaanotoissa aina aukioloaikoina. Etuja on mahdollista käyttää myös verkossa! Teimme ohjeen, kuinka voit ostaa asiakkuuden kotisohvalta käyttäen etusi mobiili- tai verkkosovellusta, katso se tästä: kuntokruunu.fi/maksa-virike-tai-liikuntaeduilla/